Sastojci
Za koru:
· 6 belanaca
· 1 čaša (od kiselog mleka) secera
· 3 kasike ulja
· 100 g kokosa
· 3 kasike brasna
Za koru:
· 6 belanaca
· 1 čaša (od kiselog mleka) secera
· 3 kasike ulja
· 100 g kokosa
· 3 kasike brasna
Za I fil:
· 1margarin
· 6 kasika secera
· 1margarin
· 6 kasika secera
· 6zumanaca
Za II fil:
· 200 g slaga
· 2 case kisele pavlake
· 200 g kokosa
· 200 g slaga
· 2 case kisele pavlake
· 200 g kokosa
Priprema
Kora:
Umutiti belanca sa secerom i dodati ulje, kokosovo brasno, brasno i peci.
Na hlednu koru stavite prvi fil.
I fil:
Zumanca secer, kuvati na pari.
U hladan fil dodati umucen margarin.
II fil:
Slag umutiti sa 200 ml
Umutiti belanca sa secerom i dodati ulje, kokosovo brasno, brasno i peci.
Na hlednu koru stavite prvi fil.
I fil:
Zumanca secer, kuvati na pari.
U hladan fil dodati umucen margarin.
II fil:
Slag umutiti sa 200 ml
vode, dodati kiselu pavlaku i kokosovo brasno.
Naneti na I fil.
Po vrhu posuti kokosovim brasnom.
Napomena: velicina pleha 32*28 cm
coolinarika.com
Naneti na I fil.
Po vrhu posuti kokosovim brasnom.
Napomena: velicina pleha 32*28 cm
coolinarika.com