četvrtak, 5. veljače 2015.

SLATKA SALAMA




SASTOJCI: 
500 g petit keksa
250 g margarina
200 g šećera
100 ml vode
3 jajeta
100 g čokolade za kuhanje
100 g sjeckanih oraha
100  grožđica
1 list oblande
rum

PRIREMA:
1. U šerpu nasuti vodu, dodati šećer i staviti na vatru sa proključa, dodati margarin i skinuti s vatre čim se istopi. Ostaviti da se malo ohladi.
3. U odgovarajućoj zdjeli pomiješati izlomljeni keks, gržđice, nasjeckane orahe, otopljenu čokoladu, jaja i rum. Dodati sadržaj iz šerpe i miješati kako bi se sastojci dobro sjedinili.
3. List oblandestaviti između dvije vlažne krpe, a kada omekša, premazatiprethodno pripremljenim filom i urolati.
4. Ostaviti u frižder da se dobro stegne prije služenja.
Posjetite nas i na Facebook-u
×
bloggerPakCover