Sastojci:
300 g mlevenog mesa
3 jaja
200 ml vode
1 kesica praška za pecivo
3 kašike ulja
5-6 kašika brašna
1 kašika vegete
4-5 čena belog luka (sitno iseckanog)
1 glavica crnog luka (što je moguće sitnije iseckanog)
Priprema:
Sve sastojke dobro sjediniti. Kašičicom vaditi uštipke i pržiti ih u vrelom ulju po par minuta sa obe strane dok ne dobiju finu zlatnu boju.
300 g mlevenog mesa
3 jaja
200 ml vode
1 kesica praška za pecivo
3 kašike ulja
5-6 kašika brašna
1 kašika vegete
4-5 čena belog luka (sitno iseckanog)
1 glavica crnog luka (što je moguće sitnije iseckanog)
Priprema:
Sve sastojke dobro sjediniti. Kašičicom vaditi uštipke i pržiti ih u vrelom ulju po par minuta sa obe strane dok ne dobiju finu zlatnu boju.
Služiti dok su još topli. Ovi uštipci su jako ukusni i ako se pripreme u paradajz sosuDORUČAK ZA VAŠE MALIŠANE GOTOV ZA 15 MINUTA: UŠTIPCI OD MLJEVENOG MESA!